Nieuwe baan

Layout nieuwe baan

Er zijn nog verschillende veranderingen doorgevoerd op de nieuwe baan, onder andere de layout. Deze is gewijzigd naar het volgende:

De tekening die ik gemaakt heb klopt niet helemaal meer, maar daar maak ik weer een nieuwe tekening voor. Ik wil zelf wel een overzicht hebben van hoe of wat. Zo snel als ik deze heb gemaakt, komt hij weer op deze website.

Een ander probleem was, dat ik met verschillende hoogtes wilde werken. Dit was even weer een uitdaging, maar ook daar is weer een oplossing voor gevonden.

Aan de achterkant richting de stenen muur, liggen twee sporen. Eén er van, de binnenste, gaat naar beneden op niveau -1.

Om dit voor elkaar te krijgen, moest de bodemplaat hoger komen te liggen, wat ik als volgt heb opgelost

Ik heb zoals te zien is, stroken karton gesneden op de juiste hoogte (6cm) en deze een knik gegeven zodat ze blijven staan. Hierop ligt de grondplaat nu. Het is een stevige constructie hoewel ze nog niet vast zitten. Dat vastzetten komt later omdat ik nog niet helemaal ik kaart heb hoe het spoor op niveau -1 gaat lopen.

De baan is nu al weer veranderd, maar deze blijft nu waarschijnlijk wel zo als hij er nu bij ligt. Nog ff een foto

De kruizende sporen aan de voorkant zijn twee verschillende verdiepingen. niveau 0 en 1. De cirkel aan de voorkant komt grotendeels in een berg te liggen zodat deze niet meer zichtbaar is. Berg is een groot woord, er komt een plateau waar een dorp op komt zoals in de originele tekening te zien is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »