de bouwhet meerHolzAnsage

Er wordt druk gewerkt aan HolzTal

Holzstadt in aanbouw (van onze reporter [HolzAnsager])

Afgelopen periode is er erg hard gewerkt in de (toekomstige) omgeving van Holzstadt.

Op dit moment wordt er druk gewerkt aan de aanleg van een meertje in de buurt van HolzWood (zie ook de projecttekening hieronder). De Baufirma Löhse is druk bezig met graafmachines en dergelijke. De bouwkeet staat klaar en de pauze is net voorbij. Iedereen loopt weer naar zijn werkplek.

Net heb ik nog even gesproken met dhr. L. Möller. Hij gaf aan dat hij trots was om in dit project te mogen meewerken. “Ik heb nog nooit in mijn leven zo een project meegemaakt, waar we een compleet dorp, bos en meer gereed maakten voor gebruik van mensen…..”. Zijn enthousiasme werkt aanstekend en de andere medewerkers zijn ook enthousiast over dit project.

De projectleider heeft me de kaart laten zien van het hele project en hij gaf aan dat hier waarschijnlijk wel voor jaren werk in zit.

Ondertussen komen er ook verschillende mensen kijken met campers om te zien hoe het werk vordert.

Een van deze omstanders heb ik aangesproken en gevraagd wat zij er van vond. Mevrouw von Ellermann gaf aan dat zij nu in een camper woont om na verloop van tijd in een van de huizen te trekken waarvoor ze een stukje grond heeft gekocht.

Het huis is nog niet uit de grond, maar zal op den duur ook in de steigers komen te staan. Het kostte haar veel, maar ze geeft aan dat het wachten het wel waard is.

In een camper leven? “Ja, we doen er wat voor. Mijn man en ik hebben niet al te veel ruimte, hoewel onze parkeerplaats is onze tuin. We hebben alle luxe die we nodig hebben en we zijn mobiel. Overal waar we heen willen kunnen we gaan.”

Tot zover een verslag van de bouw van HolzTal.

2 gedachten over “Er wordt druk gewerkt aan HolzTal

 • Ik wens iedereen veel succes met deze markante onderneming. Zeker voor de omgeving is dit weer een mooie aanvulling en zullen de bewoners gaan genieten van een waterrijk en bosrijke omgeving.

  Beantwoorden
  • Dank je Roland,

   HolzAnsage is gestart omdat er nogal veel gebeurd en de bewoners toch op de hoogte willen blijven van het ‘hoe en wat’. Waarschijnlijk is dit een krant die regelmatig voorbij zal gaan komen.
   Als bewoners willen we ons zeker in gaan zetten voor de omgeving van HolzTal.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Translate »