Nieuwe berg…

 

Zo, ondanks dat mijn plantjes goed doorgroeien wil ik verder met de treinbaan ook niet stil zitten.

Ik ben zoals de titel al aangeeft druk bezig geweest met de berg

Deze berg is opgebouwd uit een houten frame dat ik een beetje naar eigen inzicht in elkaar heb geplakt.

 

no images were found

 

no images were found

Hierdoor heb ik een frame verkregen wat wel wat kracht kan verdragen niet dat ik er grote dingen op ga zetten hoor. Ja toch… Hotels enz 🙂

 

Maar zonder gekheid. Ik heb de berg gemaakt van een houten frame, waarover ik kippengaas heb gespannen. Dit kippengaas is makkelijk te vormen zodat ik niet al te rare dingen hoef uit te spoken om de juiste verhoudingen in de berg te krijgen. Nu is dat wel een beetje moeilijk. Ik heb de berg echt gemaakt naar eigen inzicht… Opmerkingen en commentaar graag 🙂

Omdat het kippengaas niet echt een duidelijk beeld geeft, heb ik nadat ik dit kippengaas had gespannen, nog even snel een paar oude folders uit de papierbak gehaald, nat gemaakt met water, uit laten lekken en er op gelegd. Dit geeft voor mijzelf toch al een beter beeld.

Niet dat ik gelukkig wordt van een folder van de kruidvat oid, maar okee.. Ik kan nu een beetje zien hoe de berg gaat worden.

Om jullie een impressie te geven, staat hieronder een filmpje.

httpv://youtu.be/OvHYMjVmOWI

Als deze berg bevalt, wordt het papier er weer af gehaald en dan wil ik toch met een soort van papier maché aan de gang.

Ik wil stroken kranten door behangplaksel halen en dit op het kippengaas gaan leggen zodat ik een stevige bodem krijg.

Eventueel dan nog een laat met rotband en dit af werken met kranten en behangplaksel… Maar daar moet ik me nog even in verdiepen.. Misschien dat een van jullie als lezers nog een goed advies heeft.. Ik houdt met aanbevolen.  Je kunt hieronder reageren.

Geef een reactie