Aanpassing werkplek / te kleine werkruimte

Afgelopen periode is er veel gebeurt in Holzstadt en omgeving, waardoor het nu lijkt dat alles tot stilstand is gekomen. Maar niets is minder waar.

Ik kreeg een probleem met de werkplek. Mijn werkruimte werd steeds kleiner wat ik niet echt prettig vond.

Nu heb ik altijd gebruik gemaakt van een plaat die over het frame van de treinbaan heen lag. Maar aangezien het frame zo ondertussen steeds voller wordt gemaakt. kan deze plaat er niet meer liggen.

Het idee ontstond om deze plaat te verhogen naar sta-hoogte. Ongeveer 90 cm hoog vanaf de vloer gemeten.

Mijn idee was om een frame te maken wat op de vloer stond en aan de achterkant op de radiator (zie eerdere berichtgeving over de indeling) en hierover heen de beruchte plaat te leggen.

Dit idee is uitgevoerd en het beviel goed. Alleen…./ maar….. Toch was er een minpuntje. Het was een vaste installatie. Het was niet makkelijk verplaatsbaar, waardoor elke keer als ik op een ander punt aan de baan wilde werken ik de hele werktafel weer leeg moest maken, het frame optillen en op een andere plaats maken. Dit was iets waar ik zwaar van begon te balen. Dus weer terug naar de teken-/rekenkamer en een ander concept ontwikkelen op het bestaande concept. pffoe, wat een ingewikkeld gedoe…. 🙂

Maar ondertussen het concept is werkend en is nu verrijdbaar HOERA!!!!! En de wielen?…. Die heb ik gekocht bij de Action 🙂

De volgende foto’s laten een beeld zien van het frame / de werktafel

 

no images were found

Overzicht van de verrijdbare werkplek

no images were found

De klep die in de werkplek is gemaakt om dingen op te bergen

no images were found

De opbergruimte in de werkplek

no images were found

De onderkant van de werkplek

no images were found

De wieletjes aan de voorkant van de werkplek

 

Geef een reactie