Vastmaken rails en andere dingen

Vastmaken rails en andere dingen moet ook gebeuren

Vandaag de baan aan het opruimen geweest en het baanplan eens nagekeken. De rails namelijk die op niveau 0 lagen waren nog niet vast gemaakt. Dit had het nadeel dat de afgelopen zomer rails los zijn geraakt en het dus een rommeltje was geworden.Overal lag rails behalve op de plekken waar het zou moeten horen. Dit was niet echt handig. Dus ik ben maar bezig gegaan met het opnieuw leggen van de rails op niveau 0.

Overzicht van niveau 0 van hetNspoor
Overzicht van niveau 0 van hetNspoor

Dit was ook wel even nodig omdat ik nog allemaal gruis en dergelijke had liggen van de acties van gisteren en afgelopen week. Hierdoor kon de stofzuiger er ook even overheen.

Voor de treinbaan wil ik nog een keer een stofzuiger kop maken die er voor zorgt, dat er niets in de zak vliegt, maar alles blijft hangen aan een doek, panty of iets in die geest om zo te voorkomen dat er kleine onderdelen weg gaan.

Ook ben ik ondertussen nog bezig met de brug. De brug is al aardig gevorderd en heeft nu de eigenlijke ronding ook al. Hij is gemaakt van karton, waarop lucifers en andere kleine stokjes zijn geplakt zoals sat├ęprikkers.

De nieuwe brug zoals hij moet gaan worden
De nieuwe brug zoals hij moet gaan worden
De brug zoal hij er tot nu toe bij ligt.
De brug zoal hij er tot nu toe bij ligt.

Ondertussen kon ik het niet laten om nog even een klein dioramatje te maken… Niet echt mooi, maar leuk om te doen. Dit is uiteraard gedaan met de cabin die ik heb gebouwd. Hiervan kun je hier al de eerste video vinden.

Dioramatje met de cabin die ik heb gebouwd
Dioramatje met de cabin die ik heb gebouwd

 


 

Geef een reactie